Opublikowano: 17 marca 2021 06:30
Autor: | Zdjęcie: Zdjęcie poglądowe

Nabór na wolne stanowisko w urzędzie gminy. Poszukiwany jest urzędnik do spraw gospodarki nieruchomościami w Nowym Mieście  - Zdjęcie główne

foto Zdjęcie poglądowe

Praca Urzędnik do spraw gospodarki nieruchomościami - konkurs na to stanowisko pracy ogłoszono w Urzędzie Gminy w Nowym Mieście.

Nowomiejski urząd ogłosił konkurs na etat na stanowisko urzędnika do spraw gospodarki nieruchomościami. Osoba na tym stanowisku miałaby się zajmować między innymi sprawami związanymi z gospodarowaniem i zarządzeniem komunalnymi gruntami, wydawaniem postanowień i decyzji opiniujących projekty podziału nieruchomości, prowadzeniem ewidencji gruntów będących własnością gminy.

Wymagane dokumenty: list motywacyjny i dokładne CV z uwzględnieniem dotychczasowego doświadczenia oraz wykształcenia,  kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i staż pracy, kopie dokumentów potwierdzających kwalifikacje, oświadczenie o posiadaniu obywatelstwa polskiego, oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystaniu w pełni praw obywatelskich, oświadczenie o niekaralności, oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Wymagane dokumenty należy złożyć do 9 kwietnia w zaklejonej kopercie z dopiskiem „Nabór na wolne stanowisko ds. gospodarki nieruchomościami Urzędu Gminy Nowe Miasto nad Wartą”. Dokumentacje można dostarczyć osobiście lub za pośrednictwem poczty. W tym wypadku decydować będzie data wpływu do urzędu.

O stanowisko urzędnika do spraw gospodarki nieruchomościami może ubiegać się osoba posiadająca wykształcenie wyższe oraz co najmniej roczny staż pracy na stanowisku związanym z planowaniem przestrzennym lub gospodarka nieruchomościami. Szczegóły TUTAJ

• 6 miesięcy temu | ocena +0 / -0

gminnik

To ogłoszenie pokazuje patologię rynku pracy w pełnej krasie. Spis wymagań i zadań. I ani słowa o wynagrodzeniu.

• 6 miesięcy temu | ocena +0 / -0

ama

Wynagrodzenie będzie zależało od stanowiska pracy (młodszy referent, referent, specjalista, podinspektor, kierownik), a to jakie to będzie stanowisko będzie zależało od tego kto się zgłosi. Czegoś nie rozumiesz ?