Teraz
+0°
Główna
Najnowsze
Logowanie
12:00
15:00
Pączki prababci
Papryka z mięsem i ryżem
Krem z białych warzyw
Szarlotka ekspresowa.
Polędwiczki z grzybami
Karkówka inaczej niż z grilla
Kaczka z nadzieniem Dzisiaj kolejna propozycja z "przepiśnika" wydanego przez "Gazetę Jarocińską". Tym razem panie z Koła Gospodyń Wiejskich z Dobieszczyzny podpowiadają, jak zrobić kaczkę z farszem zrobionym z kaszy i grzybów. (...)
Gorący koktajl jajeczny Gorący koktajl jajeczny to doskonały sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Jego aksamitna konsystencja i słodko-korzenny smak przypadną do gustu każdemu. (...)
Pączki z pigwą "Pączki z pigwą" to kolejna propozycja na danie zaczerpnięta z przepiśnika. Wydawnictwo ukazało się nakładem "Gazety Jarocińskiej". (...)
Jak Cielczanki robią kurczaka? "Jubileuszowy kurczak Cielczanek" to kolejna propozycja na danie zaczerpnięta z przepiśnika. Wydawnictwo ukazało się nakładem "Gazety Jarocińskiej". (...)