Reklama

Nie wiesz, jak ugotować żurek albo upiec kaczkę na święta? ZAJRZYJ tutaj

Opublikowano: sob, 11 kwi 2020 12:13
Autor:

Nie wiesz, jak ugotować żurek albo upiec kaczkę na święta? ZAJRZYJ tutaj - Zdjęcie główne
UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:

Przeczytaj również:

Wiadomości

Reklama

Zastanawiasz się jak szybko i mało problematycznie przygotować dania na wielkanocny stół? Możemy Ci pomóc.

 

 

Rzadko się zdarza, że sam szef kuchni poprowadzi nas krok po kroku przez zawiłe kulinarne ścieżki … Kaczka, żurek i nie tylko. Ugotuj to z nami!

 

Piotr Kluska przyjechał do Jarocina za miłością swojego życia. Zaczynał od sprzątania kuchni. Chciał zostać szefem kuchni na platformie wiertniczej, był pierwszym Polakiem w finale brytyjskiego konkursu kulinarnego i reprezentantem Polski na mistrzostwach świata w Luksemburgu.

Teraz szef kuchni restauracji Tam gdzie Zawsze doradzi wam, jak poradzić sobie ze światecznymi potrawami. 

[ZOBACZ WIDEO] 

 

 

UDOSTĘPNIJ NA: UDOSTĘPNIJ NA:
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

Komentarze (3)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

  • 2 lata temu | ocena +1 / -0

    Piotr

    Prawdziwy kluska.

  • 2 lata temu | ocena +11 / -0

    KM

    Żenujący, zeszłoroczny film.

  • 2 lata temu | ocena +8 / -0

    Kucharz

    No szczerze to chyba trochę trzeba poczytać... O kuchni kolego żurek wywodzi się z kuchni śląskiej,,. Kiełbasa, gotowana hm.... kolejny błąd, smalec..... Boże generalnie tak fajny pomysł na film bo robi to dużo osób i wiele restauracji . Tylko kucharz nie pojęcia o tym co mówi i gotuje, wykonanie tragiczne . Następnym razem proszę przemyśleć co i jak szkoda,bo było by fajnie a i jeszcze jedno , fartuch się zakłada i trochę estetyki.